STANDARDT BIOTIN 300 gram

I lager.

245.00 SEK

Standardt Biotin kosttillskott för hund och katt är ett kosttillskott innehållandes 100% biotin. Biotin är en vitamin (B7) som kan bidra till stark och bättre klor, hud, päls och pigmentering. Biotion ingår även i ämnesomsättningen och är ett viktigt näringsämne vid t.ex. bildande av hormoner samt bidrar till cellernas ämnesomsättning och enzymsystemet. 

Standardt Biotin passar utmärkt för dig som lagar egen mat till hunden eller katten. Tänk på att blanda i biotin efter att maten har svalnat då höga temperaturer kan skada eller bryta ner näringsnivåerna i kosttillskottet. 

Standardt Produkter är ett svenskt företag som tillverkar foder och tillskott till hund och katt. Standardt Produkter har funnits sedan 1989 och tillverkats omsorgsfullt med djurets bästa i fokus. Standardt foder är står för en biologiskt anpassad diet med rätt balans mellan naturliga mängder av protein och fett som matchar hundens specifika förutsättningar. Alltid animaliskt protein och fett med naturliga ingredienser och endast en kolhydratskälla med ett lågt stärkelseinnehåll.

  • För hundar och katter
  • Bidrar till starkare klor, hud och päls
  • Kan ge bättre pigmentering i päls
  • Perfekt för egenlagat foder
  • Standardt Biotin finns tillgänglig i 300 g förpackning.

Biotin (100% 22 500mg/kg)

Aska15,5%